UUM CAS TARIKAN UTAMA PELAJAR TERBAIK UNIVERSITAS ISLAM NEGERI AR-RANIRY, BANDA ACHEH INDONESIA

PPA UUM CAS ONLINE: UUM CAS telah menjadi tarikan utama 11 pelajar terbaik daripada Universitas Islam Negeri Ar-Raniry, Banda Acheh Indonesia untuk menyertai Program Pertukaran Pelajar  atau Mobiliti pada semester Kedua sesi 2016/2017 ini.

arraniry

Pelajar-pelajar tersebut iaitu Alfimaghfirah, Aqil Albana, Aulia Arismanda, Danna Aulia Rizky, Fefi Muliawati, Huriyatul Ulfah, Indah Gustiani, Muhammad Haikal, Muhammad Reza Rifki, Rahmaini Fahmi dan Zulfa Rahmah sangat teruja untuk mengikuti Program Sarjana Muda Kaunseling dengan Kepujian di Pusat Pengajian Psikologi Gunaan, Dasar dan Kerja Sosial (SAPSP), UUM CAS. Kesemua mereka yang ditempatkan di Inasis TM dan Sime Darby akan berada di UUM selama satu semester mulai Februari 2017 sehingga Jun 2017.